Doğru Sutyen Nasıl Seçilir?

Doğru Sutyen Nasıl Seçilir?

Doğru Sutyen Nasıl Seçilir?

Doğru sutyen seçimi, her sutyen boyutunu bilmekten başka bir şey değildir. Bununla birlikte, sadece sihirli bir şekilde bu numaraya ulaşamayız. Doğru sutyeni bulmak için birkaç noktaya odaklanmamız gerekiyor. Öyleyse, bu birkaç ipucunu inceleyelim.

İdeal Sutyen Seçimi için 4 Basit Öneri

  • Kural olarak, sutyen vücudunuza rahatça sığmalıdır. Ne çok sıkı ne de çok gevşek olmamalıdır. Sutyeni giyin, haznenin gergin olduğundan ve ekstra bir boşluk olmadığını kontrol edin. Sutyen sırtınızı yukarıya kaldırıyorsa ve her zaman aşağı çekiyorsanız, muhtemelen daha küçük bir boyuta ihtiyacınız olacaktır.

 

  • Sutyeninizi daima en yakındaki (birinci) gözün üzerine kancalayın ve iki parmağınızı genişlik boyunca ilerletin. Parmaklarınız rahatça süzülmelidir. Sutyen zamanla gevşer ve bir sonraki göze takabilirsiniz.

 

  • Göğüslerinizin aşağı düştüğünü veya yukarı çıkıp çıkmadığını görmek için kollarınızı bir yel değirmeni gibi hareket ettirin. Bu durumda askıları önce ayarlamayı deneyin. Aksi halde, daha küçük bir cup boyu gerekecektir.

 

  • Sutyen boyutunda, sırt ve meme cup boyutu farklı olabilir. Önce göğüs altı bant boyutunuzu belirlemek daha kolaydır ve daha sonra meme cup boyutunuzla eşleştirin.