Açık Alan Toz Kontrol Sistemleriyle Tanışın!

Açık Alan Toz Kontrol Sistemleriyle Tanışın!

Hem açı hem de kapalı alanlarda kullanılan sistemler ilerleyen teknoloji sayesinde hızla gelişiyor. Bunun en net örneği açık alan toz kontrol sistemleri modellerinde görülebilir. Artık çok daha etkin bir performans sergileyebilen sistemler sayesinde beklentilerin tamamen karşılanması mümkün olabiliyor. Sistemlerin türbin vantilatörleri çok daha güçlü bir donanıma sahip.

Yeni toz kontrol sistemleri tek ve çift fanlı seçeneklerine de kavuştu. İhtiyaca yönelik olarak istenen sistem tercih edilebiliyor. Toz çıkış sistemleri ile ilgili yaşanan sorunların da yeni teknoloji sayesinde tarihe karıştığını belirtebiliriz. Üstelik yeni modeller artık uzaktan kumanda sistemine de sahip olduğundan çok daha kolay bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Düşük Güç Tüketimi Sunan Toz Kontrol Sistemleri

Enerji kullanımı bakımından da yenilenen modellerin yüz güldüren bir form kazandığını belirtebiliriz. Bu yeni sistemlerde düşük güç kullanımı mevcut. Bu sayede minimum enerji ile maksimum performans görmek de elbette mümkün hale geldi. Su püskürtme mesafeleri istendiği gibi ayarlanabilen bu yeni sistemlere göz atmak için www.enveks.com.tr adresine tıklayabilirsiniz.