Ayakkabı ve Giyim Kombini için Basit Temeller

Ayakkabı ve Giyim Kombini için Basit Temeller

Bir ayakkabı sadece yürümek için değildir, sunabileceği çok şey vardır. Ayakkabı ile giysilerin nasıl eşleştirileceği ise elbette roket bilimi değil; sadece temelleri doğru bir şekilde bilmeniz yeterli. İşte, bazı ayakkabı modelleri ve kıyafet stil uygunluğu üzerine önerilerimiz.

Açık Burunlu Topuklu Ayakkabı

Kısa veya diz boyu olan herhangi bir elbise ile çorapsız giyeceğiniz açık burunlu ayakkabı, iyi bir eşleşme olacaktır. Stiletto ile rahat değilseniz, küt topuklu seçin, rahat kıyafetler giyin, denim tayt veya jegging deneyin.

Topuklu Klasik Ayakkabı

Modern ve şık bir görünüme sahip herhangi bir kıyafet ile topuklu klasik ayakkabı modeli, her zaman iyi bir eşleşme olabilir. Yazın kalem etek, düz paça pantolon, kısa elbiseler idealdir. Kış aylarında, trençkot, skinny veya uzun ceketler bu görünümü bir üst seviyeye taşıyor.

Alçak Topuklu Ayakkabı

Yüksek topuklu ayakkabı ile aşk-nefret ilişkisine sahip olanlardan iseniz, küçük topuklular sizin için en iyisidir. Ofis kıyafetinizi tamamlayan bir şey arıyorsanız, bu ayakkabı modelleri kurtarıcınızdır. Kalem etek, döpiyes, klasik pantolon size güzel bir görünüm kazandırır.

Topuksuz Ayakkabı Modelleri

Babet, sandalet, loafer, slip-on gibi topuksuz ayakkabı modelleri, herhangi giysi ile giyilebilirler ve asla başarısız olmazlar. Kontrastlı veya eşleşen renklerle kombinlenebilir ve bir koyu renk her giysiye uyar.