Süt Çayı Nedir?

Süt Çayı Nedir?

 Düşük süt miktarı, en yaygın emzirme endişesidir. Çeşitli nedenlerden ötürü, bazı emziren anneler için süt bolluğu her zaman mümkün değildir. Anne süt çayı, bir annenin süt miktarını arttırmaya yardımcı olan bitkisel bir çaydır. Anne vücudunun daha fazla süt yapmasına etken olarak anne ve bebek için beslenmeyi geliştirmenin en kolay yoludur.

Süt Çayı İçeriğinde Neler Vardır?

Prolaktin anne sütü üretimi için gerekli olan bir hormondur. Laktasyon takviyelerinin çoğu prolaktin seviyelerini arttırır. Birçok anne süt çayı; rezene, kişniş, çemen otu, anason, papatya, keçisedefi otu, ısırgan otu, mine, melisa gibi şifalı otlardan oluşur. Ek olarak, elma, ahududu, tarçın, zencefil, ıhlamur gibi tatlandırıcı bitki özleri kullanılabilir. Farklı markalar, farklı malzemeler içerebilir.

En İyi ve En Doğal Süt Çayı için Tavsiye

Gerçek anne süt çayı organiktir, GDO ve herhangi bir kafein içermez. % 100 organik içerikler, süt üretimini ve akışını iyileştiren galaktagoglar, vitaminler içerir. Ayrıca anne için sinirleri yatıştırır. Birçok seçenek arasında en doğru olanı bulmanız için en iyi ve en doğal süt çayı çeşitleri sunan aliunyazicibaharat.com adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.