Keşke Ben de Burada Öğrenci Olsam Diyeceğiniz Bir Özel Okul

Keşke Ben de Burada Öğrenci Olsam Diyeceğiniz Bir Özel Okul

 

Çocuğunuz için iyi bir özel okul mu arıyorsunuz? Tüm özel okul İstanbul alternatiflerine bakabildiniz mi? Birçoğu dershaneden özel okula dönüştürülmüş apartman binaları ya da şehir içine sıkışıp kalmış plaza kolejleri değil mi? Elbette, şartlar istediğimiz gibi gelişmiyor fakat çocuğunuzun mutlu ve başarılı olacağını düşündüğünüz, hayallerinizdeki okul bunlardan biri olmamalıdır. Şimdi önereceğimiz İstanbul özel okul seçeneği “Keşke ben de burada öğrenci olsam.” Diyeceğiniz kadar hayallerinize yakın…

Özel Mürüvvet Evyap Okulları

Bu özel okul İstanbul Sarıyer’ de 24.000 metrekare alan üzerinde, denizin, doğanın birleştiği sessiz, sakin, güvenilir bir ortamda yer alıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve lise bölümlerinden oluşan tesiste, bir özel okul beklentinizin üzerinde eğitim-öğretim imkânları sunuluyor. Huzur dolu okul ortamında öğrencilerin fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerinin desteklendiği, bireysel ihtiyaçların dikkate alındığı, nihayetinde başarının kaçınılmaz olduğu çağdaş bir eğitim programı uygulanıyor.

www.evyapokullari.k12.tr resmi web adresine giriş yaparak okul tanıtım videosunu mutlaka izlemenizi öneririz. Ayrıca bursluluk sınavı, erken kayıt gibi avantajları ile Mürüvvet Evyap Okulları öğrencisi olmanın imkânsız olmadığını da görebilirsiniz.