Stiliniz Hakkında Kendinize Sormanız Gereken 5 Soru

Stiliniz Hakkında Kendinize Sormanız Gereken 5 Soru

Stilin uygun ve tamamen zahmetsiz olması gerektiğini düşünmek kolay olsa da, en prensipli kadın bile stillerini sürekli olarak yeniden değerlendirir. Siz de stilinizden kesinlikle % 100 memnun değilseniz ve herhangi bir şekilde geliştirebileceğini düşündüğünüz sürece, kendinize bu 5 soruyu sorabilirsiniz.

Tarzımdan memnun muyum? Nasıl giyindiğinizi ve hangilerini artık beğenmediğinizi düşünün. Sonra ne üzerinde çalışmak istediğiniz konusunda netleşeceksiniz.

Kapıdan çıktığımda kendime güveniyor muyum? Modayı anlamsız bir şey olarak görmezden gelmek kolaydır. Görünümünüzü kendinizi iyi hissettiğinizde daha güvenli bir şekilde sunabileceksiniz.

Kendim gibi hissediyor muyum? Sokakta, havaalanında veya sosyal medyada gördüğünüz şık kadınlardan ilham almak harika ancak, tarz onların tarzıdır. Sonunda, tarzınızın kişisel olup olmadığını kendinize sormanız gerekir.

Stilim yaşam tarzıma uygun mu? Çok nadir giydiğiniz parçalarla dolu bir dolabınız varsa, stiliniz mevcut yaşam tarzınıza uymuyor olabilir. Dolabınız resmi iş kıyafetleriyle doluysa, günlük yaşamınıza uygun şık kıyafetleri bir araya getirmek sizin için çok zor olacak.

Bir tarz rutini içinde sıkışmış mıyım? Bir tarz telaşında sıkışıp kalmanızın birçok nedeni vardır çünkü artık size neyin daha uygun olduğunu bilemezsiniz, bu yüzden aynı giysileri tekrar tekrar giyersiniz, o zaman muhtemelen bir tarz sıkıntısı yaşarsınız.