Dolgu Enjeksiyonu Nedir?

Dolgu Enjeksiyonu Nedir?

Dolgu enjeksiyonu, dermal dolgu maddeleri daha genç bir görünüm elde edebilmenizi sağlar. Kırışıklıkların düzeltilmesi, dudakların dolgun hale getirilmesi ve hacim eksikliklerinin giderilmesi de dolgu enjeksiyonu sayesinde mümkün olur. Daha iyi bir cilt oluşumuna katkı sağlayan dolgu enjeksiyonu ameliyat veya kesi olmadan uygulanır.

Dolgu enjeksiyonu yaptığınız zaman yüzünüzün anatomisine uygun işlemler yapılır. Cerrah tarafından belirlenmiş özel noktalara dolgular enjekte edilir.  Dolgu malzemesinin ve işlemin kalitesine göre sonuçların görülmesi belirli bir süre alabilir. Genellikle dolgu enjeksiyonu sonuçları hızlı bir şekilde fark edilir.

Dolgu Enjeksiyonu Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tedaviden sonra gündelik aktivitelerinize de dönebilirsiniz. Dolgu enjeksiyonları İstanbul şehrinde pek çok farklı merkezde yaptırabileceğiniz bir işlemdir. Ancak seçim konusunda dikkatli davranmanız sağlığınız açısından önemlidir.

Dolgu enjeksiyonlarını doğal ve güvenilir bir şekilde yaptırmak istiyorsanız alanında uzman olan Prof. Dr. Gonca Gökdemir’i sizler de tercih edebilirsiniz. Dermotoloji uzmanı olan Gökdemir’in resmi internet sitesi olan https://goncagokdemir.com/ adresini ziyaret ederek randevu alabilir ve dolgu enjeksiyonları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.