En İyi ve En Başarılı İstanbul Sarıyer Koleji Evyap Okulları

En İyi ve En Başarılı İstanbul Sarıyer Koleji Evyap Okulları

 

İstanbul, her gün artan özel okul sayısı ile pek çok alternatifi içinde barındırıyor. Fakat İstanbul’da Sarıyer kolej denildiğinde Özel Evyap Okulları birkaç adım öne çıkıyor. Kuruluşunun 11. yılında olan Özel Mürüvvet Evyap Okulları, gösterdiği başarılı eğitim modeli ile en gözde özel okullar arasında yer alıyor.

Özel Mürüvvet Evyap Okulları Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

İyi bir Sarıyer kolej ve özel okul alternatifi arıyorsanız Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nın popülaritesi gözünüzden kaçmayacaktır. Deneyimli kadrosu ile bu özel okul, öğrenimi bir sonuç değil, süreçle bir bütün olarak ilerleyen, modern bir eğitim programı uyguluyor. Tüm öğrencilerine, bireysel yetenek, istek ve ihtiyaçlarının dikkate alındığı, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerinin desteklendiği, huzur dolu bir eğitim ve öğretim ortamı sunuyor.

Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim veren kuruluşun evyapokullari.k12.tr resmi web sitesine tıklayarak; kampüste yaşam, okul işleyişi, kültürel, sanatsal, bilimsel çalışmalar ve sportif faaliyetler, okul dışındaki etkinlikler konusunda detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Erken kayıt fırsatları, bursluluk ve okula kabul sınavları için hemen tıklayın!