Ne Tür Bir Patinaj Zinciri İhtiyacınız Var?

Lastik zincirleri veya kar zincirleri, aracınızın buzlu yollarda ve dağlık yokuşlardaki çekiş gücünü artırır. Bu koşulların yaygın olduğu bölgelerde, patinaj zinciri, sürücü güvenliği için genellikle yasal olarak zorunludur. Ancak, lastik zincirleri doğru şekilde kullanılmazsa veya kullanım amaçları için takılmazsa, aracınızın gövdesine ve yollara zarar verebilir.

Aracınız için doğru patinaj zinciri satın almak önemlidir. Lastiğiniz için çok büyük olan zincirler, aracınızın gövdesine çarpacak ve önemli hasarlara neden olacak, çok küçük zincirler ise hiç uymayacaktır. Zincir ebatlarının ayrıntılarını bulmak için lastik zincirlerinin ambalajını ve kullanım kılavuzunuzu kontrol edebilirsiniz.

Patinaj Zinciri Çeşitleri

Binek otomobiller için standart patinaj zinciri bulmak nispeten kolaydır. Fakat iş makinesi ve traktör grubu için ağ tipi, merdiven tipi, çapraz ağlı, ongen patinaj zincirleri ve MB takviyeli ağır hizmet patinaj zinciri gibi özelleştirilmiş bir patinaj zinciri modeli arıyorsanız http://www.laszirh.com/tr/products/is-makinasi-traktor/79 adresini ziyaret etmenizi öneririz. Her ebat ve tip lastik için zincir üretebilme kapasitesine sahip olan LAS ZIRH yaygın servis ağı ile Türkiye’nin her noktasına 24 saat içerisinde hızlı servis, montaj ve yedek parça hizmeti sunabiliyor.