En Yakın Arçelik Servis Noktaları

Dünyanın en iyi markalarından biri de olsa Arçelik buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga, klima ve kombi gibi cihazlar için herhangi bir zamanda bozulma kaçınılmazdır. En iyi Arçelik servis teknisyenleri ise sadece birkaç km uzaklıkta olabilir.  Cihazlarınızda oluşan herhangi bir sorun için artık günlerce beklemenize gerek yok. Size en yakın Arçelik servis sağlayıcınızın iletişim adreslerine ulaşmanız yeterlidir.

Arçelik Servis İstanbul, Ankara ve Konya

Elektrikli ve elektronik eşyalarda ortaya çıkabilecek her tür arıza için yetkili servis deneyimini tercih ederken Arçelik servis hizmetleri için hemen her il veya ilçelerde destek alabileceğiniz noktalar bulabilirsiniz. Bununla birlikte İzmit, Ankara ve Konya illerine kadar uzanan İstanbul’un en geniş Arçelik servis ağı için https://444servis.com.tr/arcelik.html adresini ziyaret etmeniz önerilir.

İstanbul’un her yerinden 444servis.com.tr çağrı merkezlerini arayabilir veya Arçelik servis talep formunu doldurarak teknik servise ulaşabilirsiniz. Deneyimli ekip ve uzman kadrosuyla İstanbul geneline, Ankara ve Konya illerine Arçelik beyaz eşya, klima ve kombi onarım hizmetleri veren hizmet ağının uygulamalarından memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.