Balıkçı Yaka Nasıl Kombinlenir?

Balıkçı Yaka Nasıl Kombinlenir?

Balıkçı yaka kazak ve trikolar, zamansız parçalardır. Fakat her dönemin trendi olsa da farklı bir stil yaratmak için balıkçı yaka nasıl kombinlenir? Birbirinden şık kombin önerilerini yazının devamında bulabilirsiniz.

Balıkçı Yaka Altına Ne Giyilir?

Balıkçı yaka bir kazak ya da triko, hemen her parça ile kombinlenebilir. Spor, bol kesim balıkçı yakaları Jean, Skinny ya da kumaş bir pantolonla bile kullanabilirsiniz. İnce trikolar için dar kesim kalem, A etek ya da mini etek tercihiniz olabilir.

Balıkçı Yaka ile Ayakkabı mı Bot mu?

Balıkçı yaka ile giydiğiniz etek veya pantolon modeline göre ayakkabı/bot tercihi yapabilirsiniz. Western stili çizmeler, bağcıklı postallar ve Ankle botların Jean ve Skinny pantolonlar ile uzun çizme ve yarım botların ise kısa etekler ile çok hoş görüneceği muhakkak. Renk uyumuna dikkat ederek, zevkinize göre belirlemeniz yeterli!

Göz Alıcı Kolyeler Takın!

Balıkçı yaka kazak ya da trikonuzun, sade olması çoğu zaman bir avantaja dönüşür. Aksesuarlar kullanarak her defasında farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Renkli ve dikkat çekici uzun kolyeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Düz renk dik yaka kazaklar şık ve göz alıcı kolyeler ile çok daha enerjik görünür.

Büyük Küpeler ile Balıkçı Yaka Stili

Sezon aksesuarlarının en cazibelisi büyük küpeler yeni sezonda yine çok trend! Balıkçı yakalar ile de çok hoş görünecek büyük küpe stili için hoş, dikkat çekici, zevkinize göre bir parça seçin. Saçlarınız uzun ise atkuyruğu ya da topuz gibi modeller ile geriye doğru şekillendirerek seçtiğiniz küpenin şıklığı da ortaya çıkarabilirsiniz.

Kemer ile Yakalanan Trend!

Bu sezon kemerler adeta en ikonik parçalar arasında bulunuyor. Klasik balıkçı yaka triko ve kazaklar üzerine asimetrik şekilde takılan, ya da ip şeklinde bağlanan şık kemerler ile siz de kemer trendinde yerinizi alabilirsiniz.

Balıkçı Yaka ile Giyilebilecek Üst Parçalar

Balıkçı yaka kazak, triko veya elbiseler uzun trençkot ve mantolarla giyildiğinde çok havalı ve şık bir görüntü sağlıyor. Ceket, ince triko veya bluzlar ile düşünülebilir ama stil bir parça kullanmak isterseniz deri ceketleri şiddetle öneririz!