Dolabınızdaki Giysileri Farklı Şekilde Kullanmanın 6 Yolu

Dolabınızdaki Giysileri Farklı Şekilde Kullanmanın 6 Yolu

Mevcut kıyafetlerinizden sıkıldınız mı? Artık daha farklı görünmek ya da kıyafetlerinizi daha farklı kullanmak mı istiyorsunuz? Üstelik alışveriş yapmadan ve para harcamadan… Mümkün! İhtiyacınız olan sadece birkaç parça da olsa farklı tarzda kullanılabilecek kıyafet ve bir de dolabınızdaki giysileri farklı şekilde kullanmanın 6 yolu hakkında bilgi. Bu bilgileri size aktarıyoruz. Siz de okuduktan sonra soluğu gardırobunuzun yanında alabilir ve hemen birkaç deneme yapabilirsiniz.

1- Kemer Kullanmaya Başlayın

Kemer kullanan kadınların sayısı son günlerde bir hayli azaldı. Bunun nedeni ise zaten zor olan kıyafet kombini yapmanın kemer kullanımıyla çok daha zor bir hal alması. Oysa kemer sizi olduğunuzdan daha şık ve daha zarif gösterecek. Elbiselerinizin görünümünü tepeden tırnağa değiştirebilir. Giydiğiniz eteğin ya da pantolonun tüm havasını değiştirme gücüne sahip olan kemerlerinizi yeniden dolabınızın ön bölümüne alın. Elbette önce tozunu almayı unutmayın.

2- Gömlekleri Daha Havalı Kullanın

Her kadının dolabında mutlaka birkaç gömlek bulunur. Gömleklerinizi her zamanki gibi kullanmaktan sıkıldıysanız bir yanını içinize sokmayı deneyin. Son derece cool bir havaya bürüneceksiniz.

3- Bağlamaktan Korkmayın

Bağlamaya müsait olan kıyafetlerinizi bu şekilde kullanmayı denemelisiniz. Özellikle gömlekler bağlama yöntemi için çok müsait. Uygun hırkalar hatta yelekler dahi bağlanarak kullanılabilir.

4- Ceketleri Omuzunuza Atın

Ceketlerinizi çoğu zaman kombini tamamlamak için kullandığınızı biliyoruz. Yine kullanın ancak bu kez omuzunuza atarak… Çok daha havalı ve bir o kadar da maskülen bir görünüm elde edeceksiniz.

5- Uzun Kollu Kıyafetlere El Atın

Uzun kollu gömlekler, tunikler, sweetler ve özellikle ceketler bu yönteme müsait. Kollarını kıvırmayın ancak yukarı kaydırın. Daha farklı bir görünüm için hepsi bu.

6- Fularlara Yer Açın

Fular kullanımı sizi hemen iş kadını havasına sokmaz. Doğru şekilde kullanarak kıyafetlerinizin görünümü değiştirebilirsiniz.