Piriformis Sendromu Nedir?

Yalancı siyatik olarak da bilinen sağlık sorunu uzun süre istirahat edilmesi durumunda daha fazla ağrıya neden olurken aynı zamanda oturma zorluğu, bacaklarda güçsüzlük, ayakta durma ya da yatmak durumunda artan ağrı olarak da kendini göstermektedir. Sağlık sorunun giderilmesi için ise hekim tarafından teşhisin öncelikle konulması gerekir. Piriformis sendromu sağlığınız olumsuz etkilerken aynı zamanda sosyal yaşantınızı da sıkıntı yaşamanıza neden olur. Sorunun giderilmesinde ise fizik tedaviden yararlanmanız önerilir. Gerçekleştirilecek olan terapi işlemleri için ise Manuel Terapi Merkezinden destek alabilirsiniz.

Piriformis Sendromu Tedavisi

Piriformis sendromu sağlığınızı olumsuza etkileyerek günlük yaşantınızın da sıkıntılı olmasına etki eder. Sağlık sorununun giderilmesinde ise konusunda uzmanlığı bulunan hekim desteğinden yararlanmanız önerilir.

Manuel Terapi merkezi farklı birçok sağlık sorununun giderilmesinde sizlere destek olmak ile beraber piriformis sendromu ile ilgili de destek sunar. Manuel Terapi merkezi tarafından sunulan terapi işlemleri hakkında bilgi almak ve randevunuzu oluşturmak için ise hemen https://www.manuelterapiankara.net/ adresinden yararlanarak tedaviye başlamanın avantajını elde edebilirsiniz.